dimarts, 9 de novembre del 2010

Pràctica 5.3.7: Reenvío de paquetes del router

0

A aquesta practica, examinarem la forma en que els routers reenvien els paquets quan existeix una ruta especifica al desti en la taula d'enrutament, la forma en que es reeenvien quan aquesta ruta no esta i la forma en que els envia quan la ruta especificada i la de per defecte no hi son.

Tasca 1

Posarem el programa triarem l'escenari 0 que es entre el PC_A i el PC_B i premerem el boto fire per enviar el paquet en mode real, despres posarem mode simulació. Primer inspeccionarem les taules d'enrutament de tots els tres routers per si volem comparar-les.

Un cop hem examinat les taules de enrutament pasarem a capturar els paquets a la llista d'evenets amb autocapture/play. Veurem si examinem els paquets sobretot els dels routers que gracies a la taula d'enrutament la informació pot arriba al seu desti.

Un cop s'han trasmes les dades el PC_B tornarà la resposta al PC_A i tot gracies a les taules d'enrutament.

Tasca 2

Ara canviarem al escenari 1 que es del PC_A al PC_C i executarem el mode simulació amb el capture/forward per poder parar-nos detingudament a observar la informació de cadascun, si ens fixem en el del router0 i el router1 veurem que la informació pot ser tramesa ja que la taula d'enrutament conte una ruta per defecte al router0 si no existeix una especifica i el PC_C esta dirextament connectat al router1.

Tasca 3

En canvi quan aquesta intenta retornar al PC_A no pot ja que el router1 no te cap direcció d'enrutament especifica ni per defecte que pugui anar al router0.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada